Get Adobe Flash player
Банер
БанерОБЩИ УСЛОВИЯ


Туроператорска фирма "ВИСТ" с удостоверение за регистрация №04012 е специализирана в организирането на ученически пътувания в страната - екскурзии, зелени училища, летни и зимни лагери и екопътеки.

За всички пътувания фирмата осигурява транспорт с лицензирани туристически автобуси, както и задължителната туристическа застраховка за пътуващите.ЕКСКУРЗИИ


Ексурзиите са калкулирани за минимум 45 плащащи ученика, придружавани от трима ръководители. Екскурзиите могот да се провеждат и с по-малък брой участници, като цената се договаря допълнително. Цената включва: транспорт, посочените в програмите нощувки и хранения, входните такси на посочените забележителности, екскурзоводна програма и застраховка. Екскурзиите могат да бъдат осъществени и с по-малък брой участници, но това води до промяна на цената.


ЕКОПЪТЕКИ


Екопътеките са калкулирани за минимум 45 плащащи ученика, придружавани от трима ръководители. Цената включва: транспорт, входните такси на посочените забележителности, екскурзоводна програма и застраховка, където се налага групата се придружава от специализиран водач и лекар. При осъществяването на екопътеките се минава по тежки маршрути, не са изключени, срещи с влечуги и други животни, така че е ниобходимо придружаващите ръководители да съблюдават за реда и дисциплината на групата. Основната цел на екопътеките е запознаване на екскурзиантите с правилата на опазването на околната среда.


ЗЕЛЕНИ УЧИЛИЩА

 

Зелените училища са калкулирани за минимум 10 - 12 плащащи ученика, придружавани от един ръководител. Цената включва: пет пълни пансиона (нощувка, закуска, обяд и вечеря), туристическа застраховка и организиране на спортни състезания, игри и томболи.
ЛАГЕРИ


Лагерите са калкулирани за минимум 10 - 12 плащащи ученика, придружавани от един ръководител. Цената включва: упоменатия брой пълни пансиона (нощувка, закуска, обяд и вечеря), туристическа застраховка и организиране на спортни състезания, игри и томболи.


Всички екскурзии се придружават от екскурзовод и аниматор, някои от екопътеките от специализиран водач, а за морски екскурзии, сини училища и лагери на море фирмата осигурява лекар и спасител.


Придружаващите ръководители на екскурзии, екопътеки, зелени училища и лагери пътуват безплатно и ползват дневни командировъчни.


Взимането на родители на екскурзии, екопътеки, зелени училища и лагери е нежелателно!!!


Посочените маршрути са примерни. По Ваше желание Туроператорска фирма "ВИСТ" може да въведе промени и допълнения към тях или да изготви нови маршрути.


Резервация можете да направите в офиса на фирмата: ул."Дойран"160 ет.1 офис 103, тел.064/803 415; 088/964 65 77 ; 088/965 02 17; 088/712 88 97 ; 087/864 65 77 ; 087/812 88 97 или чрез представителите на Туроператорска фирма "ВИСТ" във Вашето училище. 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер