Get Adobe Flash player
Банер



Комплекс "Яев"

с. Соколица - Карловско


Разположение:
Комплекс "Яев" се намира в село Соколица в непосредствена близост до град Карлово.


Настаняване:

Комплекс "Яев"  разполага с 80 легла разпределени в 27 стаи. 20 двойни стаи стандарт, всяка от които със собствен санитарен възел, климатик, телевизор с цифрова сателитна телевизия, мека мебел, безплатен безжичен интернет и румсервиз  и 7 двойни стаи лукс всяка от които с тераса, собствен санитарен възел обурудван с хидромасажна вана (джакузи), сешоар, хладилник със зареден минибар, климатик, телевизор с цифрова сателитна телевизия, мека мебел, безплатен безжичен интернет и румсервиз.
На своите гости хотелът предлага ресторант с 220 места и още 220 места на откритата градина, която се намира в непосредствена близост.
Открит басейн в красиви извити форми, с кристално чиста вода, обгърнат от дялан камък, пазен от естествените сенки на дърветата, разкриващ красива гледка към балкана, с комфортни дървени шезлонги, озвучаван от чуруликането на птичките. Външният басейн на хотелски комплекс "Яев" е разположен в близост до градината. Размерите са 25м. / 16м. , подходящ е както за спорт и рехабилитация, така и за забавление и релакс.
* Закрит басейн - tо на водата 30оС;
* Джакузи - tо на водата 38оС;
* IR сауна;
* Аромо-парна баня;
* Фитнес център;
* Богато разнообразие от релаксиращи, тонизиращи и лечебни масажи.
* Футболно игрище
* Волейболно игрище
* Спортни площи
* Детски кътове и катерушки

* Безжичен интернет достъп в цялата зона на комплекса

 

 

ЦЕНИ:

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер