Get Adobe Flash player
Банер
БанерПЛЕВЕН - КРОШУНА - ПЛЕВЕН


Цена: 16 лв.Цената включва:1. Пешеходен преход по маркирана екопътека по водопада на река Маарата, обявен за природна забележителност и защитена от закона зона. Наблюдение на живописните карстови форми и скални образувания.2. Запознаване на екскурзиантите с правилата за опазване на околната среда.

3. Пикник и свободно време за игриТУРОПАРАТОРСКА ФИРМА "ВИСТ" съветва:


    Облеклото на участниците в екопътеката да е съобразено със сезона на екопътеката, удобни обувки, чадър, топла горна дреха. Препоръчва се екскурзиантите да си носят сандвичи и вода. Маршрутът е подходящ и за пикник, така че и одяло няма да е излишно. Подходящо е да се вземат топки, федербал и всякъкви други съоръжения за игра на открито.

Примерен маршрут по часове:
ПЛЕВЕН - КРОШУНА - ПЛЕВЕН9.30 Тръгване от Плевен.
10.30 Пристигане в Крошуна, пешеходен преход по маркирана екопътека по водопада на река Маарата, обявен за природна забележителност и защитена от закона зона. Наблюдение на живописните карстови форми и скални образувания.
12.30 Пикник и свободно време за игри
14.00 Тръгване за Плевен.
15.00 Пристигане в Плевен.

Цена: 16 лв.


Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, туристическа застраховка, разходка по маркирана екопътека с екскурзоводно обслужване.


 

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер