Get Adobe Flash player
Банер
БанерПЛЕВЕН - "ПАНЕГА-ИСКЪР" - ПЛЕВЕН

 Цена: 16 лв.Цената включва:
1. Пешеходен преход по маркирана екопътека в каньона на река Златна Панега, обявен за природна забележителност и защитена от закона зона. Наблюдение на живописните карстови форми и скални образувания, рядко срещани растения и птици, някои от които са вписани в Червената книга.
2. Запознаване на екскурзиантите с правилата за опазване на околната среда.

3. Пикник и свободно време за игриТУРОПАРАТОРСКА ФИРМА "ВИСТ" съветва:


    Облеклото на участниците в екопътеката да е съобразено със сезона на екопътеката, удобни обувки, чадър, топла горна дреха. Препоръчва се екскурзиантите да си носят сандвичи и вода. Маршрутът е подходящ и за пикник, така че и одеяло няма да е излишно. Подходящо е да се вземат топки, федербал и всякъкви други съоръжения за игра на открито.


Примерен маршрут по часове:

 


ПЛЕВЕН - "ПАНЕГА-ИСКЪР" - ПЛЕВЕН 

9.00 Тръгване от Плевен.
10.00 Пристигане в Луковит, пешеходен преход по маркирана екопътека в каньона на река Златна Панега, обявен за природна забележителност и защитена от закона зона. Наблюдение на живописните карстови форми и скални образувания, рядко срещани растения и птици, някои от които са вписани в Червената книга.
12.30 Пикник и свободно време за игри
14.30 Тръгване за Плевен.
15.30 Пристигане в Плевен.


Цена: 16 лв.


    Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, туристическа застраховка, разходка по маркирана екопътека с екскурзоводно обслужване.


 

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер