Get Adobe Flash player
Банер
БанерAll inclusive клуб ".Com"All inclusive клуб ".Com" е разположен на около 950 м. от плажа, на тихо и спокойно място и отговаря на всички стандарти за фамилен клуб. Уникалната природа в Албена, в съчетание с модерна архитектура, високото ниво на обслужване и качество на предлаганите услуги гарантират пълноценна почивка и комфорт.

Хотелът представлява 5 етажна сграда, с асансьор, има стаи за пушачи и непушачи. Стаите са съвременно обзаведени. Гостите на хотела ползват безплатно голям каскаден басейн за възрастни, басейн за деца и джакузи. На тяхно разположение са климатизиран ресторант, бар, паркинг.

Хотелът е изцяло реновиран през 2002 г.

На рецепцията на хотела има възможност за наем на хладилник или сейф срещу допълнително заплащане, разрешени са домашни любимци.

двойни - хотелът разполага с 327 двойни стаи. Всички стаи са съвременно обзаведени и са оборудвани с баня с душ, телефон, кабелна телевизия, бюро, голямо огледало. Всички стаи са с балкон.

Гостите на хотела се хранят в просторен климатизиран ресторант, с тераса, all inclusive обслужване.

Лоби бар “.Com". Намира се във фоайето на хотела. Предлага алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, пакетирани храни. Работи от 10 до 24 ч..

В близост се намира базар, с множество магазини за сувенири, напитки, пакетирани и сладкарски хранителни изделия, плажни стоки, дрехи.

Дискотека "Горски цар", намира се на около 400 м. от хотела. ВИЖ ЦЕНИТЕ ТУК

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер