Get Adobe Flash player
Банер



ПЛЕВЕН - ИСТАНБУЛ - ОДРИН - ПЛЕВЕН

На 

Цена:  лв.

 

І Ден - Нощен преход. Пристигане в Истанбул сутринта. Панорамна обиколка на Истанбул с автобус и местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: Синята джамия (посещение), площад “Хиподрума” с трите обелиска, византийската базилика “Св. София”, “Топ Капъ Сарай" (Двореца на султаните от Османската династия),  разглеждане на българската църква “Св. Стефан”. Завръщане в хотела. Свободно време, възможност за посещение на Капалъ чарши. Нощувка.

ІІ Ден - Закуска. Програма по избор: Възможност за посещение на двореца "Топ Капъ Сарай", византийската базилика "Света София", разходка с кораб по Босфора или посещение на други забележителности в Истанбул и някои пазари.

ІІІ Ден - Закуска. Програма по избор: Възможност за посещение на двореца "Долмабахче Сарай ", пеещите и танцуващи фонтани "Watergarden", новата най-голяма джамия в Турция, известна като "джамията на Ердоган", посещение на небостъргача Сапфир, Аквариумът "Sea Life" и мол "Форум Истанбул".

ІV Ден - Закуска. Отпътуване за Одрин и туристическа обиколка на града. Разглеждат се – джамията “Селимие” едно от чудесата на Османската архитектура, строена през 16 в., Българската църква “Св. Св. Константин и Елена”, свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в Плевен вечерта.

                                                                                                           Цена:  лв.

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, 3 нощувки със закуски в хотел 2/3 * в Истанбул, екскурзоводско обслужване по целия маршрут, медицинска застраховка, панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод.

Цената не включва:

- разходка с корабче по Босфора - 20 евро

- Двореца “Топ Капъ сарай” -  50 евро

- куверт за посещение на атракционно заведение - 29 евро

- Двореца "Долмабахче Сарай" - 50 евро

- пеещите и танцуващи фонтани "Watergarden" - 18 евро

- небостъргача „САПФИР” - 40 евро, с включен билет за терасата и киното.

- Аквариумът "Sea Life" и мол "Форум Истанбул" - 30 евро

 Входните такси за туристическите обекти са с ориентировъчен характер и са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператора не носи отговорност при евентуална промяна.

Необходими документи:Лична карта или задграничен паспорт с валидност минимум 3 месеца.

За деца под 18 години - задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца и нотариално заверено съгласие за пътуване от двамата родители.

За записване и повече информация:

Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15; 

 087/662 94 27; 087/865 02 17; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер