Get Adobe Flash player
Банер
БанерПЛЕВЕН – КОТОР – ДУБРОВНИК – ЦАВТАТ – остров ЛОКРУМ – БУДВА - ПЛЕВЕН

 

четиридневна

ЦЕНА:

Първи ден : Отпътуване от Плевен в 17.00

Втори ден: Пристигане в Черна гора и разглеждане на старинната част на град Котор: крепостните стени, църкви и катедрали, старинни родови къщи. Свободно време. Отпътуване за Дубровник; преминаване с ферибот през живописния Которски залив.

Настаняване в Дубровник, свободно време,вечеря. нощувка.

Трети ден: Закуска. Панорамна обиколка на новия град - Дубровник с автобус и пешеходна обиколка на старата част на града: централната улица Страдун, крепостните стени, Княжевския дворец, Францискански и Доминикански манастири и др. След обяд - по желание - разходка с корабче и посещение на най-близкия остров до града- Локрум, обявен за национален парк, известен с великолепната си ботаническа градина, двореца на Максимилиан и крепостта Роял. Свободно време. за самостоятелна разходка и разглеждане на Дубровник. Посещение на рибарското селище Цавтат, известно от дълбока древност. Връщане в хотела, вечеря, нощувка.

Четвърти ден: Закуска, отпътуване за Черна гора. Посещение на град Будва. Панорамна обиколка и разходка в старата част на града: крепостните стени, живописните и запазени средновековни улици и площади, цитаделата, епископския дворец, католически и православни църкви. Свободно време. Отпътуване за Плевен.

 

ЦЕНА:

Цената включва: Транспорт с лицензиран туристически автобус, 2 нощувки и 2 закуски и 2 вечери в Дубровник , екскурзоводско обслужване, медицинска застраховка, панорамна обиколка на градовете Котор, Будва и Дубровник.

 

Цената не включва: входни такси за посещение на музеийни обекти, екскурзия до о-в Локрум, разходи от личен характер.

 

Необходими документи:

Задграничен паспорт или лична карта

За деца до 18 год – задграничен паспорт или лична карта и нотариално заверено съгласие за пътуване от двамата родители.

 

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер