Get Adobe Flash player
Банер
БанерПлевен – Котел – Жеравна – Сливен – Казанлък - Плевен

на 9 и 10 април - двудневна

Цена: 91 лв.

 

Първи ден:

Посещение на възрожденския град Котел, панорамна разходка в старата част на Котел, възможност за посещение на Музея на котленските възрожденци и Историческия музей.

Посещение на с. Жеравна, кратка разходка в селото, запазило възрожденския си дух и архитектура, възможност за посещение на къщата-музей „Йордан Йовков”, църквата „Св. Николай”, къщите-музеи, посветени на Руси Чорбаджи и Сава Филаретов.

Пристигане в град Сливен, Настаняване в хотел „Спорт Палас”, свободно време, нощувка

 

Втори ден:

Закуска, панорамна разходка в град Сливен и запознаване с най-емблематичните места - Стария бряст, Часовниковата кула, Паметника на Хаджи Димитър, възможност за посещение на музеите „Сливенски бит”, „Хаджи Димитър”, „Добри Чинтулов”.

Казанлък, възможност за посещение на Историческия музей и на Тракийската гробница в Казанлък или на тракийската гробница „Голямата косматка”, разположена в близост до града.

Вечерта – пристигане в Плевен.

Цена: 91 лв.

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, посещение на Котел,Жеравна, Сливен и Казанлък, нощувка и закуска в хотел "Спорт Палас" в гр. Сливен, туристическа застраховка - “Помощ при пътуване”, екскурзоводско обслужване.

 

Цената не включва: входните такси за посещение на музеите.

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер