Get Adobe Flash player
Банер



Плевен - Верона – Венеция - Плевен

На  - четиридневна

 

Цена:  лв 

Включени панорамни обиколки на Верона и Венеция с местни гидове 

І Ден  - Тръгване от Плевен рано сутринта. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Хърватска . Настаняване в хотел в историческия град Самобор в района на Загреб. Нощувка.

ІІ Ден - Закуска, отпътуване за Верона и разглеждане на града на влюбените: “Арена ди Верона”, къщата на Жулиета, площад “Ербе”, площад "Бра", Катедралата. Отпътуване за Лидо ди Йезоло, вечерта пристигане в хотела, нощувка.

III Ден - Закуска. Трансфер с корабче до Венеция. Туристическата ни програма започва от площад ”Сан Марко” с едноименната Базилика, където се пазят мощите на Св.Марко - покровител на града и още много реликви; през великолепния Дворец на Дожите/отвън/, Моста на Въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула. След това по тесните улички с пъстри сувенирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале гранде. Свободно време. Завръщане в хотела, нощувка.

ІV Ден - Закуска, отпътуване за България. Пристигане в Плевен през нощта.

ЦЕНА:  лв

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус 1 нощувка и закуска в района на Загреб, 2 нощувки и 2 закуски в района на  Лидо ди Йезоло,  туристическа застраховка, екскурзоводно обслужване, панорамни обиколки на градовете Венеция и Верона.

Цената не включва: входни такси за посещение на музеи и други забележителности, слушалки и Билет за корабчето до Венеция.

 

 

Необходими документи:

лична карта или задграничен паспорт.

За лица под 18 години, пътуващи без родителите си или само с единия родител се изисква нотариално заверена декларация за съгласие за пътуване извън страната.

За записване и повече информация:



Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15;

087/864 65 77; 087/662 94 27; 087/865 02 17; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер