Get Adobe Flash player
Банер



ПЛЕВЕН  – БОЛОНИЯ – ФЛОРЕНЦИЯ - РИМ - ВЕНЕЦИЯ - ПЛЕВЕН

На 28, 29, 30 и 31 юли, 1, 2, 3 и 4 август - осемдневна почивка   

Цена: 1175 лв.

І Ден - Тръгване от Плевен рано сутринта. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Хърватска в района на Загреб. Настаняване в хотел . Нощувка.

ІІ Ден - Закуска, отпътуване за Болоня, пешеходна обиколка с местен екскурзовод и разглеждане на града известен с двете средновековни наклонени кули, площад "Маджоре" с църквата "Св.Петроний" - светец покровител на града и площад «Нетуно» с прочутия фонтан на Нептун и др. Свободно време.

Вечерта настаняване в хотел в района на Болоня, нощувка.

III Ден - Закуска, отпътуване за Флоренция и разглеждане на града наричан от римляните „пищният град”, основан през I век сл. Хр. по бреговете на река Арно, в подножието на Фиезоле, етруско селище, останките на което се виждат на хълма над града. Пешеходна обиколка с местен екскурзовод. Туристическа програма - площада Дуомо с катедралата Санта Мария дел Фиоре(един от най-големите храмове в света с купола на Брунелески и кулата на Джото, откъдето се открива прекрасна панорама към целия град), площада на Синьорията и палацо Векио, палацо Уфици, църквата Санта Кроче(пантеонът на Италия, където са погребани Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти), понте Векио (моста на златарите), моста Понте Векио, палацо Пити и др. Свободно време.

Вечерта настаняване в хотел в района на Флоренция, нощувка.

ІV Ден - Закуска, Отпътуване за Рим. Пешеходна обиколка с местен екскурзовод. Туристическа програма - Колизеума, Римския форум-отвън, Капитолийския хълм, Колоната на Траян, площад Венеция, фонтана Треви, Пантеона и др. Свободно време.

Вечерта настаняване в хотел в района на Рим, нощувка.

V Ден - Закуска, пешеходна обиколка с местен екскурзовод на Ватикана и посещение на Ватиканския музей. Свободно време в Рим.

Вечерта завръщане в хотела, нощувка.

VI Ден - Закуска, отпътуване за Тревизо, настаняване в хотел, нощувка.


VII Ден - Закуска, отпътуване за Трансфер с корабче до Венеция. Туристическата ни програма започва от площад ”Сан Марко” с едноименната Базилика, където се пазят мощите на Св.Марко - покровител на града и още много реликви; през великолепния Дворец на Дожите/отвън/, Моста на Въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула. След това по тесните улички с пъстри сувенирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале гранде. Свободно време.

Вечерта отпътуване за България. Пристигане в Плевен на следващият ден.

ЦЕНА: 1175 лв.

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус 1 нощувка и закуска в района на Загреб, 1 нощувка и закуска в района на Болоня, 1 нощувка и закуска в района на Флоренция, 2 нощувки и закуски в района на Рим, 1 нощувка и закуска в Тревизо, туристическа застраховка, екскурзоводно обслужване, панорамни обиколки на градовете Болоня, Флоренция, Рим и Венеция с местни екскурзоводи.

Цената не включва: входни такси за посещение на музеи и други забележителности, билет за корабчето до Венеция, билети за градски транспорт и слушалки.

Необходими документи:

лична карта или задграничен паспорт.

За лица под 18 години, пътуващи без родителите си или само с единия родител се изисква нотариално заверена декларация за съгласие за пътуване извън страната.

За записване и повече информация:


Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15; 
 087/865 02 17; 087/662 94 27  e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер