Get Adobe Flash player
Банер
ПЛЕВЕН – ТЕКИРДАГ - ЧОРЛУ - ЛЮЛЕБУРГАЗ - ПЛЕВЕН 

           На - двудневна 

ЦЕНА:  лв.


І Ден - Тръгване от Плевен в началото на деня.Пристигане в Люлебургаз. Лично време в историческия център и организирано посещение на AVM «39 BURDA». Посещение на представителния магазин към фабрикатаза спално бельо на «TAC – ZORLU» в Чорлу. Пристигане в Текирдаг. Настаняване в хотела. По избор свободно време или по желание срещу допълнително заплащане (200TRY) панорамен тур за запознаване със забележителносттите на Текирдаг, старият град Родосто: джамията на Рустем паша(отвън), губернаторския дворец на Кемал Мустафа Ататюрк(отвън), старият град,  Археологическия музей (посещение), двореца на Ференц Ракоци(посещение). Нощувка.

ІІ Ден - Закуска.Отпътуване за село Сеймени. Посещение на представителния магазин към фабриката за шоколадени изделия  «BEST HILLS».Следва посещение на индустриалния център Чорлу.AVM «ORION» , AVM «ARENA» и най-големият в Турция комплекс от веригата «MIGROS» 5М . 

Отпътуване за България.Пристигане в Плевен късно вечерта.

 

 

Цена:  лв.


Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, 1 нощувка със закуска в Текирдаг,  посещение на град Чорлу, Люлебургаз,  туристическа застраховка, екскурзоводско обслужване по целия маршрут.
Цената не включва: 
Разходи от личен характер. Пешеходния тур в Текирдаг (200 TRY).

 

 

Необходими документи:


Задграничен паспорт или лична карта с валидност минимум 3 месеца.

За деца под 18 години - задграничен паспорт или лична карта с валидност минимум 3 месеца и нотариално заверено съгласие за пътуване от двамата родители.

 Забележка:

•             Туроператора си запазва правото на размяна в последователността на посещение на обектите по програмата съобразно промените в работното им време.

•             Всички упоменати часове са ориентировъчни и може да търпят промени в хода екскурзията.

•             Настаняването по седалки в автобуса става според последователността на записване,датата на сключване на договора.

•             Входните такси на обектите са с ОРИЕНТИРОВЪЧЕН характер и са описани към момента на изготвяне на програмата и туроператора не носи отговорност за промяната им в последствие!!!!!!!!!!!!За записване и повече информация:

Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15; 

087/865 02 17; 087/662 94 27 e-mail:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер