Get Adobe Flash player
БанерПлевен -  Венеция - Верона - Постойна Яма - Плевен

На 20, 21, 22, 23 и 24 март  

Цена: 595 лв 

Включена панорамна обиколка Венеция с местни гидове 

І Ден  - Тръгване от Плевен  сутринта около 10,00ч. Транзитно преминаване през Сърбия - Хърватия - Словения.

ІІ Ден - Пристигане на пристанище Пунта Саббиони. Трансфер с корабче до Венеция. Туристическата ни програма започва от площад ”Сан Марко” с едноименната Базилика, където се пазят мощите на Св.Марко - покровител на града и още много реликви; през великолепния Дворец на Дожите/отвън/, Моста на Въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула. След това по тесните улички с пъстри сувенирни магазинчета до покрития мост Риалто с колоритния пазар и Канале гранде. Свободно време. Отпътуване и настаняване в хотел в района на Лидо Ди Йезоло. Нощувка.

III Ден - Закуска. По желание екскурзия до Верона и разглеждане на града на влюбените: “Арена ди Верона”, къщата на Жулиета, площад “Ербе”, площад "Бра", Катедралата.  Посещение на гр. Падуа, разходка с местен гид. Завръщане в хотела, нощувка.

 ІV Ден -  Закуска. Отпътуване за Самобор. По желание посещение на пещерата "Постойна Яма" в Словения. В късния следобед пристигане в Самобор, свободно време и нощувка.

V Ден - Закуска, отпътуване за България. Пристигане в Плевен през нощта.

ЦЕНА: 595  лв

Цената включватранспорт с лицензиран туристически автобус 1 нощувка и закуска в района на Загреб, 2 нощувки и 2 закуски в района на  Лидо ди Йезоло,  туристическа застраховка, екскурзоводно обслужване, панорамни обиколка на Венеция.

Цената не включва: входни такси за посещение на музеи и други забележителности,

Екскурзия до Венеция с включени слушалки и Билет за корабчето до Венеция - 25 евро

Екскурзия до Верона и Падуа - 25 евро

Входна такса за пещерата "Постойна Яма" - 40 евро

 Забележка:

•             Туроператора си запазва правото на размяна в последователността на посещение на обектите по програмата съобразно промените в работното им време.

•             Всички упоменати часове са ориентировъчни и може да търпят промени в хода екскурзията.

•             Настаняването по седалки в автобуса става според последователността на записване,датата на сключване на договора.

•             Входните такси на обектите са с ОРИЕНТИРОВЪЧЕН характер и са описани към момента на изготвяне на програмата и туроператора не носи отговорност за промяната им в последствие!!!!!!!!!!!!

 

Необходими документи:

лична карта или задграничен паспорт.

За лица под 18 години, пътуващи без родителите си или само с единия родител се изисква нотариално заверена декларация за съгласие за пътуване извън страната.

За записване и повече информация:Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15;

087/864 65 77; 087/662 94 27; 087/865 02 17; e-mail:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер