Get Adobe Flash player
БанерПЛЕВЕН - БУРСА - КАПАДОКИЯ – /Каймаклъ-Юргуп/ АНКАРА – ИСТАНБУЛ – ПЛЕВЕН

На 2, 3, 4, 5, 6 и 7 април - шестдневна 

Цена: 635 лв

І Ден /2.04/– Тръгване от Плевен в 00:30ч. Нощен преход.Около обяд пристигане в Бурса, туристическа програма. Пристигане в хотела, настаняване, вечеря, нощувка.

II Ден/3.04/ – Закуска. Отпътуване за Кападокия. Разглеждане на соленото езеро Туз. Пристигане в хотела, настаняване, вечеря, нощувка.

 

III /4.04/ – Закуска. По желание възможност за  разходка с балон над Кападокия, едно от най-вълнуващите и незабравими преживявания в живота на човек. Тръгване от хотела сутринта около 5,30ч за полета с балони.  Екскурзия до подземния град Каймаклъ, използван от християните за скривалище от арабските завоеватели, след което се продължава за долината Соанлъ, осеяна със скални църкви. Отпътуване за Юргюп - главен търговски център, известен с производството на килими, керамика, бижутерски и кожени изделия и с Фестивала на виното, който се провежда всяка година през лятото. Свободно време.  Завръщане в хотела. По желание посещение на турско атракционно заведение с вечеря и програма (танца на дервишите). Нощувка.

IV Ден/5.04/ - Закуска. Отпътуване за Анкара, столицата на Република Турция. Настаняване в хотел. Кратка почивка. Панорамна обиколка на града - Цитаделата – издигаща се над града, Музея на малоазиатската цивилизация, който през 1971 г. е избран за "Европейски музей на годината"; мавзолея на Ататюрк, Римските бани – построени от римския император Каракала и използвани почти пет века; колоната на Юлиан, построена в чест на императора, докато е преминавал през града, вечеря,нощувка.

 

V Ден/6.04/ - Закуска.  Отпътуване за Истанбул. Пристигане и настаняване в хотел. Свободно време, вечеря и нощувка.

VI Ден/7.04/ – Закуска. По желание панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: Синята джамия (посещение), площад “Хиподрума” с трите обелиска, византийската базилика “Св. София”/отвън/, “Топ Капъ”/отвън/ - Двореца на султаните от Османската династия. Свободно време.  Отпътуване за България след обяд. Пристигане в Плевен късно вечерта.

 

ЦЕНИ: 635 лв

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, 1 нощувка със закуска и вечеря в Анкара; 2 нощувки със закуски и 1 вечеря в Кападокия, 1 нощувка със закуска и вечеря в района на Бурса, 1 нощувка със закуска в Истанбул, водач по време на пътуването, екскурзоводско обслужване по целия маршрут, медицинска застраховка, разглеждане на долината Дервент, посещение на соленото езерот Тuz Golu, посещение на подземния град  Каймаклъ,(без включени входни такси),  туристическа програма в Кападокия, Анкара, Бурса и Истанбул.

Цената не включва:  Входните такси на посещаваните обекти, полет с балон над Кападокия, разходи от личен характер.

 

 

Необходими документи:

Лична карта или задграничен паспорт с валидност минимум 3 месеца.

За деца под 18 години - задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца и нотариално заверено съгласие за пътуване от двамата родители..

За записване и повече информация:


Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15;
 087/662 94 27; 087/865 02 17; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер