Get Adobe Flash player
Банер
БанерПЛЕВЕН - СОЛУН - ПАРАЛИА КАТЕРИНИ - МЕТЕОРА - ПЛЕВЕН

 

Цена:

 

Цената включва:

 първи ден:

1. Тръгване от Плевен. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Пристигане в гр. Солун, разположен на брега на Бяло море, панорамна обиколка на града. Разглеждат се: Митницата, Пристанището, площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град, Телевизионната кула, Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, площад “Наварино”, Университетския град, Крепостните стени, църквата “Св. Димитър”. Свободно време за обяд и за пешеходна разходка по площад „Аристотелис”.

 

2. Пристигане в курорта Паралия Катерини

  

настаняване в хотел категория С, свободно време, вечеря, нощувка.

 втори ден:

Закуска, Отпътуване за местността Метеора. Посещение на местността Метеора - природен феномен на повече от 60 милиона години и Скалните манастири, посещение на най-големия от манастирите - "Великия Метеор", кратка почивка в селището Каламбака и свободно време за обяд, посещение на Изворите на Афродита. Завръщане в Паралия Катерини, вечеря,  нощувка.

  

трети ден:

 Закуска, отпътуване за България.

Вечерта – пристигане в Плевен.

 Необходими документи:

 1. Документи за самоличност: лична карта или задграничен паспорт.

Ученици до 14 годишна възраст трябва да имат задграничан паспорт.

Ученици над 14 годишна възраст могат да пътуват с лична карта или задграничен паспорт.

2. Декларации: За всички ученици, които не са навършили 18 години се изисква нотариално- заверена декларация от двамата родителите за съгласие за пътуване извън България. Тази декларация се изисква на границата при напускане на България и е различна от декларациите, които се представят в Регионалния инспекторат по образование.

 ТУРОПАРАТОРСКА ФИРМА "ВИСТ"  съветва:

 Облеклото на участниците в екскурзията да е съобразено със сезона, удобни обувки, чадър, топла горна дреха. Препоръчва се екскурзиантите да си носят сандвичи за първия ден и вода.

 

Примерен маршрут по часове:

 

ПЛЕВЕН - СОЛУН - ПАРАЛИА КАТЕРИНИ - МЕТЕОРА - ПЛЕВЕН

 

първи ден:

 7.00 Тръгване от Плевен

12.00 Пристигане в гр. Солун, разположен на брега на Бяло море, панорамна обиколка на града. Разглеждат се: Митницата, Пристанището, площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град, Телевизионната кула, Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, площад “Наварино”, Университетския град, Крепостните стени, църквата “Св. Димитър”. Свободно време за обяд и за пешеходна разходка по площад „Аристотелис”.

15.30  Отпътуване за курорта Паралия Катерини.

16.30 Пристигане в Паралия Катерини, настаняване в хотел категория С, свободно време, вечеря, нощувка.

 втори ден:

 8.00 Закуска, отпътуване за местността Метеора. Посещение на местността Метеора - природен феномен на повече от 60 милиона години и Скалните манастири, посещение на най-големия от манастирите - "Великия Метеор", кратка почивка в селището Каламбака и свободно време за обяд, посещение на Изворите на Афродита.

18.00 Завръщане в Паралия Катерини, вечеря,  нощувка

трети ден:

8.00 Закуска, свободно време

9.30 Отпътуване за България.

19.00 Пристигане в Плевен.

 

Цена:

 

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, туристическа застраховка „Пътуване в чужбина”, панорамна обиколка на Солун с автобус и пешеходнаразходка до някои от забележителностите , посещение на местността „Метеора” и скалните манастири, изворите на Афродита, входната такса за посещение на най-големия от скалните манастири – „Великия Метеор”, екскурзоводско обслужване, 2 нощувки, 2 вечери и 2 закуски в курорта Паралия Катерини.

Цената е валидна само за ученически групи.

 

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер