Get Adobe Flash player
Банер
Банеркомплекс "Бригантина"

Албена


Разположение:
Детски лагер”Бригантина” се намира на територията на КК“Албена”, в близост до Националния резерват “Балтата”.


Настаняване:

Децата се настаняват в 4 хотелски сгради: “Калина”2**, “Малина”2**, “Береза”2** и “Ягода”2** - общо 182 стаи.

Хотелите: “Калина”2**, “Малина”2** и “Береза”2** са двуетажни, с балкони. Предлагат 50 стаи с 4-местно настаняване и 82 стаи с 3-местно настаняване. Във всяка стая има легла, нощни шкафчета, гардероб, масичка с табуретки, огледало и самостоятелен санитарен възел. Хотел “Ягода”2** е двуетажен, без балкони и разполага с 50 стаи с по 2 легла. От тях 2 стаи имат отделен санитарен възел, останалите са с общ санитарен възел на етажа. Във всяка стая има 2 легла, гардероб, нощни шкафчета, масичка с табуретки.

В структурата на лагера влизат:

Ресторант ''Бригантина’’ - предлага на децата вкуснa и полезнa хранa на шведска маса. Менюто изобилства от млечни продукти, вкусни ястия от българската национална кухня, пресни плодове и зеленчуци

Басейн с водна пързалка, джакузи, чадъри и шезлонги. Около него има изобилие от цветни алеи и декоративна зеленина. Три уютни беседки са направени специално за децата с цел тихи игри и занимания. На територията на басейна има алпийска стена, фитнес оборудване, барбекю.

Многофункционална спортна площадка за футбол, волейбол, баскетбол и хандбал.

Анимационна зала с климатик за 70 души; музикален кът с пиано, телевизор и видео-система.

Клуб “Творчество”, предоставя възможност на децата в свободното си време да се занимават с моделиране, рисуване върху плат, живопис, графика, изготвяне на декоративни композиции, пана, орнаменти и украшения от кожа, камък и слама, изготвяне на сувенири на морска тематика и др.

Плаж - детски лагер ”Бригантина” разполага със собствен охраняем плаж, оборудван със специални слънцезащитни тенти, изготвени по проект на лекар-климатолог. Разстоянието до морето е 500 м. Пътят минава под сенчестите вековни дървета на резервата “Балтата”. Заниманията на плажа протичат под наблюдението на спасители и спортни аниматори.

ЦЕНА:

Цената включва осемдневен престой за ученически групи – 7 нощувки със закуска, обяд и вечеря. В цената не е включен транспорт.

 

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер