Get Adobe Flash player
Банер



хотел “Валентино

Гоце Делчев



Разположение:

Хотел “Валентино” се намира на изхода на град Гоце Делчев, отстои на 800 м от автогарата и центъра на града.

Настаняване:

Хотелът е с капацитет от 28 двойни и 3 тройни стаи, 2 стандартни и 1 президентски апартамент. Всички със собствна баня, сателитна телевизия, телефон, централно парно отопление. Двадесет от двойните стаи в допълнение разполагат с тераса, климатик, мини бар и баня с вана, а в десет от тях има разтегателен диван. За семейства с деца се предлагат 2 свързани стаи /общ коридор, 2 отделни стаи с по две легла, всяка със собствен санитарен възел/. Стандартните апартаменти са с площ от 50 кв.м., спалня, мека мебел, вана с тангентор. Президентски апартамент - 70 кв.м., 2 спални, мека мебел, вана с тангентор.

Хотелът разполага с ресторант (200 места) в тиха и спокойна атмосфера, а за по-темпераментните гости е таверната с музика на живо и капацитет от 160 места. За топлите вечери на разположение е лятна градина.

Конферентна зала със 100 места, микрофони и озвучаване.

Спортен център Фитнес, сауна, масаж, тенис на маса.

На разположение на клиентите е 24-часов рум сервиз, пране, гладене, факс на рецепция, екскурзоводски, преводачески, куриерски и транспортни услуги. Хотелът разполага със закрит и открит охраням паркинг, безплатен за гостите на хотела. От 2005г. функционира външен плувен басейн.


ЦЕНИ:

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер