Get Adobe Flash player
БанерПлевен – Котел – Жеравна – Сливен – Казанлък - Плевен

на - 21 и 22 октомври - двудневна

 

Цена:  125 лв.

 

І Ден: Посещение на възрожденския град Котел, панорамна разходка в старата част на Котел, възможност за посещение на Музея на котленските възрожденци и Историческия музей.

Посещение на с. Жеравна, кратка разходка в селото, запазило възрожденския си дух и архитектура, възможност за посещение на къщата-музей „Йордан Йовков”, църквата „Св. Николай”, къщите-музеи, посветени на Руси Чорбаджи и Сава Филаретов.

Пристигане в град Сливен, Настаняване в хотел в  широкия център на Сливен, свободно време, нощувка

ІІ Ден: Закуска, панорамна разходка в град Сливен и запознаване с най-емблематичните места -  Часовниковата кула, Паметника на Хаджи Димитър, възможност за посещение на музеите „Сливенски бит”, „Хаджи Димитър”, „Добри Чинтулов” и Национален музей на текстилната индустрия.

Казанлък, възможност за посещение на Историческия музей и на Тракийската гробница в Казанлък или на тракийската гробница „Голямата косматка”, разположена в близост до града.

Вечерта – пристигане в Плевен.

Цена: 125 лв.

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, посещение на Котел,Жеравна, Сливен и Казанлък, нощувка и закуска в хотел  в гр. Сливен, туристическа застраховка - “Помощ при пътуване”, екскурзоводско обслужване.

Цената не включва: входните такси за посещение на музеите.

За записване и повече информация:

Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15; 

087/864 65 77; 087/662 94 27; 087/865 02 17; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер