Get Adobe Flash player
Банер
Банер 

ПЛЕВЕН - ЛЮБЛЯНА – пещерата „ПОСТОЙНА ЯМА” –

езерото „БЛЕД” - ПЛЕВЕН

четиридневна на 11,12,13 и 14 май 

Цена: 499 лв.

 

І Ден: Отпътуване от  Плевен вечерта. Нощен преход по маршрут София - Белград - Загреб.

Пристигане в гр. Загреб сутринта. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод. Разглеждане на централният площад "Бан Йелачич", Старият град: Каптол и Градец, Катедралата, пазарът "Долач", Кървави мост, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос, църквата "Св. Марк", Парламентa, църквата "Св. Катерина". Настаняване в хотел „ЛАВИЦА'' в историческия град Самобор. Нощувка.

    Image folder specified does not exist!
  •  
 

 

ІІ ДенЗакуска. Посещение на пещерата „Постойна яма” и разходка с електрическо влакче из мистериозния свят на пещерата. Посещение на замъка „Предяма”, на около десет километра от пещерата, служил за убежище на непокорния рицар Еразем от Предяма. Посещение на столицата на Словения Любляна и завръщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

 

ІІІ Ден: Закуска. Отпътуване за подножието на Алпите и посещение на „алпийската перла” на Словения - курорта Блед и едноименното езеро. Възможност за разходка с лодка и посещение на средновековния замък „Блед”, намиращ се на единствения остров в езерото. Завръщане в хотела. Нощувка. Сутринта отпътуване и пристигане в Любляна. Панорамна обиколка на централната градска част на Любляна: Университета, Филхармонията, Францисканската църква, Тройният мост, Кметството, църквата „Св. Николай”, Змейският мост.Отпътуване за град Самобор и  настаняване в хотел „Лавица”. Нощувка.

    Image folder specified does not exist!
  •  

    Image folder specified does not exist!
  •  
 

ІV ден: Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в Плевен късно вечерта.

 

Цена: 499 лв.

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, туристическа застраховка, 3 нощувки и 3 закуски в Самобор, екскурзоводско обслужване по целия маршрут, панорамна обиколка на словенската столица Любляна, екскурзии до пещерата „Постойна яма” и езерото Блед.

Цената не включва: включени входните такси за посещение на забележителностите и разходка с лодка из езерото Блед.

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За деца до 18 год. – лична карта или задграничен паспорт и нотариално заверена декларация от родителите.

За записване и повече информация:

 


Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15; 088/964 65 77; 088/712 88 97;

087/864 65 77; 087/812 88 97; 087/865 02 17; e-mail: 
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

 

 


 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер