Get Adobe Flash player
БанерПЛЕВЕН – ЗАГРЕБ – ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА – замък ТРАКОШЧАН - ВАРАЖДИН - ПЛЕВЕН

 петдневна - 22, 23, 24, 25 и 26 май 2024г

Цена: 485 лв

 

І Ден -Отпътуване от  Плевен вечерта. Нощен преход по маршрут София - Белград - Загреб.

ІІ Ден - Пристигане в гр. Загреб сутринта. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод. Разглеждане на централният площад "Бан Йелачич", Старият град: Каптол и Градец, Катедралата, пазарът "Долач", Кървави мост, Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос, църквата "Св. Марк", Парламентa, църквата "Св. Катерина". Настаняване в хотел. Нощувка.

ІІІ Ден - Закуска. Целодневна екскурзия до най-известния национален парк на Хърватия - "Плитвички езера". Разглеждане на парка със забележителните 16 езера, свързани помежду си от 92 водопада, които са главната атракция на този уникален парк. Разходката представлява комбинация от пешеходен тур, разходка с корабче и туристически автобус. Връщане в Загреб. Нощувка.

ІV ДенЕкскурзия до замък Тракошчан и гр. Вараждин. Тракошчан е създаден в края на 13 век в отбранителната система на северозападна Хърватия като малка наблюдателна крепост за наблюдение на пътя от Птуй до долината Беджан.

Според легендата Тракошчан е получил името си от тракийската крепост (arx Thacorum), за която се предполага, че е съществувала в древността. Друго запазено предание гласи, че е получил името си от рицарите Драхенщайн, управлявали тези региони през ранното Средновековие.

Свободно време. Завръщане в хотела. Нощувка.

{gallery}4yzbina/SLOVENIA/LYUBLIANA::::0{/gallery}

V Ден -Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в Плевен късно вечерта.

Цена: 485 лв

 Цената включва:  транспорт с лицензиран туристически автобус, 3 нощувки, 3 закуски в хотел 3 * в Загреб, Пешеходна разходка в Загреб, екскурзоводско обслужване по целия маршрут, медицинска застраховка.


Цената не включва: Еднодневна екскурзия до Национален парк „Плитвички езера” - 25 евро,

Екскурзия до замък Тракошчан и гр. Вараждин  - 25 евро

входни такси и билети за музеи и обекти.

Входните такси на обектите са с ОРИЕНТИРОВЪЧЕН характер и са описани към момента на изготвяне на програмата и туроператора не носи отговорност за промяната им в последствие!
Необходими документи:  лична карта или задграничен паспорт.  За деца под 18 години- задграничен паспорт и нотариално заверено съгласие за пътуване от родителите.

 

За записване и повече информация:Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15;

 087/865 02 17; 087/662 94 27  e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер