Get Adobe Flash player
Банер



Мини почивка в Боровец

на 19, 20, 21, 22 и 23 август - петдневна

 

Мини почивка в Боровец и изкачване на Седемте рилски езера и връх Мусала, град Самоков, двореца "Царска Бистрица", Боянската църква и Националния Исторически музей в София



5 дни, 4 нощувки, 4 закуски и 4 вечери, транспорт с лицензиран туристически автобус

ЦЕНА: 415 лв.

І Ден - Тръгване от Плевен. Посещение на „Боянската църква”- една от малкото запазени средновековни църкви в България, намираща се в софийския квартал „Бояна”. Тя е един от културните символи на България и е включена в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО.

Посещение на Националния Исторически музей

Пристигане в Боровец. Настаняване в хотел с възможност за ползване на басеин и СПА център, свободно време, вечеря, нощувка.

ІІ Ден Закуска. Еднодневна екскурзия до Седемте Рилски езера. Пътуване с автобус до курорта Паничище и придвижване с лифт до рилските езера, пешеходен преход и свободно време, вечеря, нощувка.

 

Пристигане в град Сапарева Баня. Посещение на единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан с температура 103ºС.

Вечерта – завръщане в хотела, вечеря, нощувка.

ІІІ Ден – Закуска, посещение на Двореца "Царска Бистрица", свободно време за басеин и СПА, вечеря, нощувка.

IV Ден - Закуска, еднодневна експедиция за покоряване на връх Мусала.

Придвижване с кабинков лифт от КК „Боровец” до „Ястребец”. Пешеходен преход с водач до хижа „Мусала” и връх „Мусала”.

Вечерта – завръщане в хотела, вечеря, нощувка.

V Ден - Панорамна разходка в центъра на гр. Самоков и запознаване с основните му забележителности – Историческия музей, Голямата чешма, църквата „Успение на пресвета богородица”, метоха, читалището и други, свободно време за обяд, отпътуване за Плевен.

Вечерта – пристигане в Плевен.

Цена: 415 лв.


Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, екскурзоводско обслужване по целия маршрут, планински водач до връх Мусала и Седемте рилски езера, 4 нощувки, 4 вечери и 4 закуски в хотел в Боровец и медицинска застраховка.

Цената не включва: двупосочен билет за лифта от Боровец до Ястребец и обратно, двупосочен билет за лифта до Седемте рилски езера, входната такса за Боянската църква и Историческия музей и Двореца "Царска Бистрица".

 

За записване и повече информация:


Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен, ул."Дойран" 160, ет.1, офис 103,

тел./факс 064/80 34 15; 

 087/865 02 17; 087/662 94 27;  e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 


ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер