Get Adobe Flash player
БанерЕКО - ПЪТЕКА

на 10 август

Посещава се Деветашката пещера, Крошунските водопади и пещерата "Голямата Гарваница"

ЦЕНА: 30 лв.

 

 

Тръгване от Плевен сутринта. Пристигане в землището на с. Деветаки. Посещение на природната забележителност Деветашка пещера - една от  най-големите пещери в България, с красиви скални образования. В пещерата са открити археологически находки още от бронзовата ера / 5 век пр.н.е./.

Отпътуване за с. Крушуна. Посещение на живописната местност Маарата в която се намират известните  Крушунски водопади. Водата извира от малка карстова пещера и продължава във впечатляваща водна каскада  и малки синтрови езерца с изумрудено синя вода.  Има изградени наблюдателни площадки и дървени мостчета. В района има заведение за хранене и басейн с минерална вода. Свободно време за обяд.

Отпътуване за с. Горско Сливово. В близост до селото се намира  пропастната пещера "Голямата Гарваница". В пещерата се влиза по здрава метална стълба до 50 метра дълбочина, като се наблюдават скални ниши с интересни образувания.

Пристигане в Плевен – късен следобед.

 

ЦЕНА: 30 лв.

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, екскурзоводско обслужване, туристическа застраховка, посещение на Крошунските водопади, пещерата "Голямата Гарваница" и Деветашката пещера.

Цената не включва: входните такси на посещаваните обекти.

 

За записване и повече информация:

 

Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен, ул."Дойран" 160, ет.1, офис 103,

тел./факс 064/80 34 15;

 087/865 02 17; 087/662 94 27; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер