Get Adobe Flash player
БанерПлевен - Царево - Резово - Синеморец - Ченгене скеле - Плевен

на 13, 14 и 15 септември   - тридневна

ЦЕНА: 231 лв.І Ден - Тръгване от Плевен. Посещение на Природозащитен център "Пода" - Част от Бургаските влажни зони. Възможност за наблюдение на невероятното разнообразие на птици с бинокъл и/или разходка сред езерото. На територията на защитената местност "Пода" се срещат над 300 вида птици, сред които са бяла лопатарка, блестящ ибис, малък корморан, нощна сива чапла, а през зимните месеци може да се види и розово фламинго.Пристигане в Царево в ранния следобед, настаняване в хотел, свободно време за плаж, посещение на стария квартал Василико, нос Кастро, където се намира църквата "Успение Богородично", разходка в центъра на града, градския парк, в който се намира кораба "Горянин", възможност за посещение на Историческия музей в Царево. Вечерта светлините на града ще ни отведат на вълнуваща разходка по крайбрежната алея с гледки към морето, пристанището, стария град, амфитеатъра, сред очарованието на морския бриз и шума на морето. Нощувка.ІІ Ден – Закуска, посещение на най-южната точка на българското Черноморие и югоизточния край на Европа - село Резово, в което алея "Европа" ще ни отведе до Пирамидата, разположена точно на границата между България и Турция.

Разходка с корабче по река Велека.Посещение на с. Синеморец, разходка по живописното крайбрежие на селото, наблюдение на красивия скален феномен Корабите, време за плаж в Синеморец.

Завръщане в Царево, нощувка.

ІII Ден - Закуска, тръгване от Царево. Посещение на Културно-туристически комплекс Ченгене скеле, където ще открием мост между традицията и модерното. В близоста до старото рибарско селище е изграден модерен туристически комплекс, в който има за всекиго по нещо - ресторнт, три музейни експозиции, детски кът, и разбира се прекрасна гледка към морето.Вечерта - пристигане в Плевен.Цена: 231 лв.


Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, 2 нощувки и 2 закуски в Царево, посещение на защитената местност "Пода", Резово, Синеморец, рибарското селище Ченгене скеле, туристическа застраховка, екскурзоводско обслужване по маршрута.

Цената не включва: входни такси за посещение на музейни обекти, разходи от личен характер.

За записване и повече информация:

 

Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен, ул."Дойран" 160, ет.1, офис 103,

тел./факс 064/80 34 15

087/662 94 27; 087/865 02 17; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер