Get Adobe Flash player
БанерФЕСТИВАЛ НА ЛАЛЕТО В ИСТАНБУЛ  2024Г

ПЛЕВЕН - ИСТАНБУЛ - ОДРИН - ПЛЕВЕН

На 11,12, 13 и 14 април - четиридневна 

На 18,19, 20 и 21 април - четиридневна 

На 25,26, 27 и 28 април  - четиридневна 

Цена: 345 лв.

 

І Ден - Нощен преход. Пристигане в Истанбул сутринта. Панорамна обиколка на Истанбул с автобус и местен екскурзовод на български език.  Посещение на Парк "Емирган", в който са засадени над 2 000 000 лалета от 112 вида. По желание посещение на небостъргача Сапфир - най- високата жилищна сграда в Европа и 4D кино.Разглеждане на желязната църква "Св. Стефан", която се намира на брега на Златния рог. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

ІІ Ден - Закуска. Програма по избор: Възможност за посещение на двореца "Долмабахче Сарай ", византийската базилика "Света София", разходка с кораб по Босфора или посещение на други забележителности в Истанбул и някои пазари. След обяд отпътуване за Азиатската част и посещение на пеещите и танцуващи фонтани "Watergarden". Нощувка.


ІІІ Ден - Закуска. Пешеходна обиколка на историческия център на града - Синята джамия, площад Хиподрума и възможност за посещение на Капълъ чарши. Вечерта по желание посещение на местен ресторант с програма и вечеря с напитки без лимит. Нощувка.

 

ІV Ден - Закуска. Отпътуване за Одрин и туристическа обиколка на града. Разглеждат се – джамията “Селимие” едно от чудесата на Османската архитектура, строена през 16 в., българската църква "Св. Св. Константин и Елена", свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в Плевен вечерта.

                                                                                                           Цена: 345 лв.

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, 3 нощувки със закуски в хотел 2/3 * в Истанбул, екскурзоводско обслужване по целия маршрут, медицинска застраховка, панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод, посещение на Парк "Емирган".

Цената не включва:

- разходка с корабче по Босфора - 20 евро

- куверт за посещение на атракционно заведение - 30 евро

- Двореца "Долмабахче Сарай" - 50 евро

- пеещите и танцуващи фонтани "Watergarden" - 17 евро

- небостъргача „САПФИР” - 40 евро, с включен билет за терасата и киното.

 - вечеря на яхта по Босфора с атракционна програма - 45 евро

 Входните такси за туристическите обекти са с ориентировъчен характер и са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператора не носи отговорност при евентуална промяна.

Необходими документи:Лична карта или задграничен паспорт с валидност минимум 3 месеца.

За деца под 18 години - задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца и нотариално заверено съгласие за пътуване от двамата родители.

За записване и повече информация:

Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15; 

 087/662 94 27; 087/865 02 17; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер