Get Adobe Flash player
БанерПЛЕВЕН- ЛЮЛЕБУРГАЗ - ЧОРЛУ- ПЛЕВЕН

 на 14, 15 и 16 Юни  - тридневна

ЦЕНА:285лв.

 

І Ден - Тръгване от Плевен. Преминаване на границата и отпътуване за Люлебургас. Пристигане в града. Свободно време в центъра за покупки в някои от най-добрите турски магазини- T-SHOP, KARPA MAVI, KOTON, LCWaikiki, DEFACTO, FLO, и др. Свободно време за обяд. Посещение на МОЛ 39 BURDA в Люлебургас.  Отпътуване  за Чорлу. Посещение на представителен магазин на фабрика за домашен текстил ,,ТАЧ''.Пристигане в град Чорлу .  Настаняване в хотел в града и нощувка.

ІІ Ден – Закуска. Посещение на магазин ZIRHLI, той е известен с голям асортимент хранителни и нехранителни Турски стоки на ниски цени. Посещение на централната градска част на Чорлу. След това се отправяме с автобуса към аутлет AVANTAJ и фирмен магазин на марката COLIN'S. Връщане в хотела, нощувка.

 ІІI Ден – ЗакускаНапускане на хотела.Отпътуване за Плевен.

ЦЕНА:285лв.

 

Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, туристическа застраховка, посещение на Люлебургас, Чорлу, панорамна разходка с екскурзоводно обслужване по целия маршрут, 2 нощувки и 2 закуски в хотел в гр.Чорлу. Посещение на всички описани търговски обекти. 

В цената не влизат: Входните такси за забележителностите и разходи от личен характер.

 

 

За записване и повече информация:

Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен, ул."Дойран" 160, ет.1, офис 103,

тел./факс 064/80 34 15; 

 087/662 94 27; 087/865 02 17; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер