Get Adobe Flash player
БанерПлевен - Лутраки Позар - Едеса - Плевен 

 на 30, 31 август и 01 септември 


ЦЕНА:395лв.

І Ден Плевен – Лутраки Позар – 550 км.

Сутринта в 05:30 часа отпътуване от Плевен по маршрут:Плевен- София – Кулата – Лутраки Позар
В ранния следобед пристигане в Спа курорта Лутраки Позар, разположен в подножието на планината Каймакчалан, която често определят като гръцките Алпи. Настаняване в хотел. Време за почивка и освежаване.
Трансфер с автобуса (2,1 км) от хотела до минералните извори на курорта, разполагащи се на площ от 75 м2. и на 390 м. надморска височина. Водите на шест минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река с впечатляващи естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса и цялото това чудо на Природата тъне сред оазис от зеленина на окръжаващата го гора. Неслучайно местните жители наричат това благодатно място – градините на РАЯ, а лечебните води на реката – благословени. Завръщане в хотела и свободно време за СПА развлечения. Вечеря. Нощувка.  

 

ІІ Ден – Лутраки Позар – Едеса – Лутраки Позар – 70 км.

Закуска. Свободен ден за СПА развлечения или по желание и срещу допълнително заплащане: полудневна екскурзия до град Едеса, някога българския град на водите - Воден.
Посветете половин ден на Едеса, за да се насладите на кулминацията в грандиозната симфония сътворена от Природата в този край, чийто изкусен диригент е водата! Запечатайте в съзнанието си грохота на водата устремно изливаща се от 70 м. високият водопад наречен на македонският цар Каранос! Струва си да се разходите в близкия до водопадите старинен квартал Вароша и да посетите старата митрополия на града – храма „Успение на Света Богородица“ (гр.: Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παλιά Μητρόπολη), където през 1991 г. е открит т. нар. Воденски надпис на цар Самуил.. Чуйте увлекателния разказ за полемиката около воденският надпис и тази част от историята, в която Воден играе важна роля в царството на Самуил и е важен град за българският патриаршески престол..
Позволете си мигове на безвремие с кулинарните изкушения, които Едеса предлага или просто изпийте едно кафе в града с хилядолетна история.       
Отътуването от хотела за град Едеса е в 10:00 часа сутринта с престой в града за около три часа. Завръщане в СПА Лутраки около 14:00 – 15:00 часа. Свободно време за къпане в изворите или СПА развлечения в спа центъра на хотела. Вечеря. Нощувка.


.


ІІІ Ден – Лутраки Позар – Плевен – 550 km.
Закуска. Отпътувана в 10:00 часа за България. Пристигане в Плевен вечерта. 

 

 

Цена:395 лв.


Цената включва: 

  • Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
  • 2 нощувки, 2 закуски и 2 вечери
  • Медицинска застраховка за Чужбина  

     Екскурзовод от агенцията


Цената не включва: 

Екскурзия до водопадите в Едеса – 10 евро 

Разходи от личен характер и входни такси за обекти

 

За записване и повече информация:


Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен, ул."Дойран" 160, ет.1, офис 103,

тел./факс 064/80 34 15; 

087/662 94 27; 087/865 02 17; e-mail:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер